GRUPPBOKNINGAR

-perfekta aktiviteter för skolklasser, företag, läger, fest, konferens, svensexa/möhippa, födelsedag 

Grupp-aktiviteterna kan år 2021 inte bokas.

SOMMARRODEL 
PAINTBALL 

OBS! För gruppbokningar gäller alltid minimumpriser enligt nedan.

 

 SOMMARRODEL – grupper

PRIS 200:-/pers
Gruppen åker så mycket man vill i
1 TIMMA
Minimumpris 3000:- inkl. moms – under icke drop-in-öppettid (se öppettider).
Detta innebär exklusivitet av banan i och med att vi öppnar och bemannar med två personal enbart för gruppen. Priset motsvarar 15 pers x 200:- (dvs minimipris gäller även om man är färre antal pers). Vid fler än 15 pers tillkommer sedan 200:-/person utöver.
GRUPPBILJETT
45:-/st

Vid köp av 20 st biljetter eller fler
Minimumköp är minst 20 biljetter = 900:- ink.moms.
Endast möjligt under vanlig drop-in-öppettid. Exklusivitet av banan ej möjlig. Total tidsåtgång beror på antal åk per person och på antal övriga besökare som är där då samtidigt. (Svårt för oss att förutse).
OBS! Ofta kö under högsäsong kl 11-16.

 

 PAINTBALL 

 En match tar allt från 1-3 timmar beroende på ork, önskemål om upplägg, antal skott ( dvs önskad maxkostnad).  Rek.antal pers: 8-22 pers. Man delas in i 2 lag.

GRUNDPRIS
250:-/pers
Ingår från början 200 skott (färgkulor)/pers (dvs ett fullt magasin)
Sedan finns möjlighet att köpa till extra skott för 50 öre/skott i påsar om 500 skott (dvs 250kr) som man kan fördela sinsemellan.
SUPERDEAL
350:-/pers
Ingår från början 500 skott/pers (dvs vars 1 full påse)
För den som vill spela länge eller kunna ”peppra på”.  Ytterligare skott kan köpas till, men det behövs sällan.
Ingår markörer, overall, kängor, mask, nackskydd, handskydd, mössa. Tävlingsledare med (om man vill) som styr upp spelet, fyller på skott och luft i markörerna etc. 
PAINTBALLPRICKSKYTTE – ett alternativ endast i samband med mångkamp med rodel och segway. (se nedan) Kräver inget ombyte, mindre tidsåtgång. Lagen turas om att skjuta prick på mål med paintballmarkör med lasersikte. 6 skott/pers och omgång. Ledare instruerar och för protokoll. Minimumpris 750:- ink.moms (motsvarar 15 pers). 2 omgångar = 50:-/pers.  Tar ca 15-45 min beroende på antal pers och omgångar. Rek. antal 8-20 pers.

 

Skolklasser, läger:

Skolklasser är välkomna på en skolresa/lägerresa till Rättvik och Rättviksbacken. 

För prisvärt boende finns lämpliga anläggningar som Stiftsgårdens lägergård och DalaWärdshus med bra grupp/lägerboende. De kan även ordna samtliga måltider.

Andra kompletterande aktiviteter kan läggas till som skjuts i traktorvagn mellan Rättviksbacken och boendeanläggning eller Traktorvagn-tur på ca 1 timma. Kanoter, samarbetsbana och discokväll finns att boka hos Stiftsgården och i utkanten av Rättvik ligger en av Sveriges roligaste och Norra Europas längsta GoKartbanor.

Läs mer på: Stiftsgårdens lägergård och DalaWärdshus.

 

 

Konferenser, företag:

Konferenser i Rättvik förlagda till t ex  Hotell Lerdalshöjden eller Stiftsgården kan kryddas med en adrenalinhöjare genom aktiviteter i Rättviksbacken.

Skjuts i traktorvagn kan också ordnas mellan konferensanläggningen och Rättviksbacken. Kanoter och samarbetsbana kan bokas hos Stiftsgården, bastuflotte på Siljan via Trapperservice, vedeldad bastu finns också i Rättviksbacken och i utkanten av Rättvik ligger en av Sveriges roligaste och Norra Europas längsta GoKartbanor

Vintertid kan en paus med utförsåkning eller längdskidåkning vara ett välkomnande avbrott. Skiduthyrning finns i Rättviksbacken och kvällen kan avrundas t ex med en guidad snöskotur i skenet från facklor. (arr.Trapperservice)

Tips: här finns så mycket att uppleva, så varför inte börja konferensen eller mötet på tåget istället för att ta bilen hit? Så finns det mer tid över till inspirerande och stimulerande aktiviteter.

Grupp-bokningar möjliga fr o m 12 juni

Ifall man som grupp önskar boka 1-timmes rodelåkning (minimipris 3000kr), så går detta fr o m 12 juni.

3 5 opacity
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow
 • Slideshow

Covid-19 påverkar

Vi inför en del nya rutiner pga covid-19. Även våra öppettider påverkas och de kan även komma att ändras under pågående säsong.

För att minska antalet personer som samtidigt vistas vid området kring sommarrodeln,  så kommer kiosken uppe vid rodeln inte vara öppen i år. Dvs biljettförsäljningen sker nere vid vår parkeringen, inne i vår/Rättviksbackens Camping-reception (i samma hus som serveringen Backens Veranda). Vid biljettköpet får man oftast ta en kö-lapp vid ankomst och sedan invänta sitt nummer för att kunna köpa biljetterna. Detta för att kunna reglera antalet besökare uppe vid rodeln och även sprida ut de som "står i kö".

Både för våra besökares och vår personals skull, så ber vi alla om, att under besöket både i serveringen och i sommarrodeln, hålla avstånd till personal och övriga besökare. Det finns överlag gott om yta på anläggningen.

Respektera anvisningarna/skyltarna och vänta på avstånd på er tur bla vid biljettköp och vid förrådet till rodlar och hjälmar. För våra besökares skull kommer vi att på flera ställen på anläggningen erbjuda handsprit och vid rodlarna erbjuder vi möjlighet att desinficera spaken/handtaget på rodeln samt i hjälmen. Fast vi ber alla som har möjlighet, att gärna ta med egna hjälmar och egna handskar.

OM OLYCKAN ÄR FRAMME….:-(

Anläggningens ansvarsförsäkring gäller enbart om anläggningen är vållande enligt svensk skadeståndslag. I övrigt måste ALLTID den som utövar en aktivitet ha egen olycksfallsförsäkring. Dessa aktiviteter som man själv utövar medför alltid en viss risk, (inte som att åka karusell), då det gäller att alla som åker följer instruktioner och anpassar sig efter sin egen förmåga, kroppskonstitution, mängden åkare i banan och efter banors/omgivnings underlag/skick för dagen. Råd: ta det alltid lugnt i början så du lär känna åkdonet, förstår tekniken och lär känna banornas egenheter mm. Tänk på att alltid hålla uppsikt framåt, så du inte kör på någon framför, för då är man vållande till eventuell skada. 

OBS! Ingen ersättning för nedsmutsade kläder etc. Använd bekväma, oömma kläder. Åk helst inte bar-ärmat.